Ce este un sticker decorativ?


Cat de mult ne dorim ca la noi acasa sa nu fie ca in toate casele ? Doamnelor, cu toatele visam la o casa spatioasa, aerisita, fara bibelouri si tablouri grele, nu ? Solutia cu stickere decorative de perete pare sa vina in intampinarea asteptarilor tuturor. Autocolantele de perete au calitati care sunt greu de gasit : pot fi dezlipite cu usurinta, dau liber imaginatiei, sunt ieftine si sunt disponibile intr-un numar mare de culori!

 

De unde ideea cu autocolante decorative ?

De la decorarea vitrinelor pana la decorarea peretilor nu a fost decat un pas. Conceptul autocolantelor de perete sau stickerelor de perete, cum mai sunt numite, a vazut lumina zilei in anul 2005 dar adevarata « celebritate » au cunoscut-o in 2007 si mai ales in Franta. Numeroase emisiuni de decoratiuni interioare si bricolaj au inceput sa includa stickerele decorative deoarece sunt usor de lipit si exista o gama foarte variata de modele.

 

Mai multe detalii despre conceptul de sticker de perete

 

Sa presupunem ca tocmai v-ati mutat cu chirie intr-un apartament cochet sau o garsoniera, unul din primele lucruri pe care le faceti, este sa va personalizati interiorul pentru ca acesta sa va semene intrucatva si in acelasi timp, sa va faca sa va simtiti « ca acasa ». Bine dar asta e destul de dificil din mai multe considerente : investitia, faptul ca nu e casa dumneavoastra si nu prea puteti sa gauriti toti peretii…atunci, stickerul decorativ este solutia cautata.

  • Ieftin (preturile variaza in functie de dimensiunile stickerului, sa zicem ca se pot gasi stickere de perete mici cu 15 – 20 RON si se pot gasi stickere de perete mari de un metru si mai mult la peste 250 RON)
  • Usor de aplicat pe perete. Spre deosebire de tablouri, stickerul decorativ nu are nevoie de bormasina si de burghie pentru beton, el se lipeste.
  • Usor de dezlipit. Materialul sau vinylul din care sunt fabricate este unul de tip « temporar » adica adezivul este mai putin puternic decat la autocolantele pentru masini. Astfel, fie ca va mutati intr-o alta casa, fie ca v-ati plictisit si vreti sa schimbati cadrul, stickerul de perete se poate dezlipi foarte usor fara sa ramaneti cu varul in mana
  • Varietate mare de forme. Exista modele din cele mai variate, de la modele vegetale (frunze, copaci, etc) pana la modele de genul urban, tribal, etc. In acelasi timp, paleta de culori folosita pentru stickerele decorative este foarte larga astfel, daca peretii dumneavoastra sunt gri, puteti alege o culoare care sa se integreze perfect culorii de fond.
  • Personalizabile. Exista posibilitatea de a crea propriul dumneavaostra concept de sticker decorativ. Trimiteti o imagine si veti primi stickerul. Evident, costurile nu vor fi aceleasi dar daca sunteti plin de imaginatie, va puteti exprima cat de se poate de bine.

 

Sunt cateva din avantajele unui astfel de concept. In ceea ce priveste dezavantajele….nu au fost semnalate pana acum. Piata stickerelor decorative in lume  este in plina dezvoltare si pasionatii sunt din ce in ce mai exigenti.

 Oferim stickere decorative de perete pentru infrumusetarea spatiului in care locuiti la preturi fara concurenta ! Stickerele sunt realizate si la comanda, in functie de cerintele dvs, pe autocolant profesional ORACAL.

Spor la decorat !

 

 

autocolant decorativ autocolante decorative autocolant perete colant decorativ colant perete sticker decorativ sticker decorativ copii sticker decorativ dormitor sticker decorativ ieftin sticker decorativ living sticker decorativ perete sticker decorativ pereti sticker decorativ personalizat stickere copii stickere decorative stickere decorative colorate stickere decorative copii stickere decorative dormitor stickere decorative florale stickere decorative flori stickere decorative fluturi stickere decorative ieftine stickere decorative living stickere decorative perete stickere decorative pereti stickere de perete stickere dormitor stickere living stickere pe perete stickere perete stickere perete colorate stickere perete copii stickere perete dormitor stickere perete ieftine stickere perete living stickere perete personalizate stickere pereti sticker perete sticker perete colorat sticker perete copii sticker perete dormitor sticker perete ieftin sticker perete living sticker perete personalizat sticker pereti abtibild perete tatuaj perete wall tatoo stickere bucatarie stickere frigider stickere geam forme de perete stikuri perete tapet fototapet forme de pereti stickere pereti