Termeni și condiții

1. Comerțul electronic
 
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni si condiții.
 
Pentru folosirea in bune condiții a site-ului vă recomandam citirea termenilor si condițiilor.
 
Site-ul www.Vestick.ro pune la dispoziția clienților săi produse pentru decorarea casei într-un mod inovativ.
 
2. Drepturile de autor
 
Conținutul acestui site - imagini, elemente grafice, baze de date - este proprietatea Goila O Adrian PFA ( vestick.ro ) si este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fară înștiițarea în prealabil a Goila O Adrian PFA. a oricăror din elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

3. Folosirea produselor

 -Conform instructiunilor de folosire livrate cu produsul

- Nuantele de culori pot fi putin diferite fata de ceea ce apare pe site

- Imaginile de pe site au doar caracter informativ si pot contine elemente care nu sunt incluse in colet.

 Vestick.ro ( Goila O Adrian PFA ) nu isi asuma responsabilitatea eventualelor daune cauzate de intrebuintarea, respectiv, aplicarea autocolantelor in mod necorespunzator, ca urmare a aplicarii acestora pe suprafete neconforme sau a nerespectarii instructiunilor de lipire. Beneficiarii sunt rugati sa verifice si sa se documenteze inainte de utilizarea produselor, de toate informatiile legate de suprafete si modalitatea de lipire.

 

 4. Confidențialitate
 
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice,Goila O Adrian PFA., înscrisă in registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. , are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: gestiunea economic-financiara si administrativa, comert on-line, furnizare de bunuri si servicii, activitati de marketing. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare scopului mentionat mai sus. Refuzul dvs. determina neinscrierea dumneavoastra in randul clientilor nostri si a destinatarilor produselor si serviciilor noastre. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Goila O Adrian PFA  , cu sediul in str. Aprodul Purice nr 32 Arad, jud Arad, Romania sau pe email office@Vestick.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. Goila O Adrian PFA . nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

 
5. Declinarea responsabilitatii
 
Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionatã de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda.Goila O Adrian PFA . nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.
 
6. Garantie
 
"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANŢA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.
 Clienţii www.vestick.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor, cat si cheltuielile postale se vor face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.
In aceasta perioada puteti returna produsul asumand costurile de curierat impreuna cu factura primita.
Vor fi acceptate numai produsele a caror stare nu a fost alterata, si intelegem prin aceasta : starea de origine si in ambalajul in care au fost livrate. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original va fi fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat. 
Produsele livrate trebuie sa fie retrimise catre Goila O Adrian PFA, Arad, Aprodul Purice nr.32 pe costurile si responsabilitatea consumatorului care se obliga de asemenea sa se asigure ca transportarea acestuia(acestora) se va face astfel incat sa nu afecteze starea produsului, in ambalajul original. 
In conditiile in care un produs este returnat respectand cele stipulate mai sus, site-ul www.vestick.ro va returna suma corespunzand produselor comandate exceptand costurile de transport antrenate de catre livrare precum si alte costuri administrative in urmatoarele 15 zile de la receptionarea produselor. Nicio returnare a sumelor nu va putea fi facuta daca starea produselor nu este intacta.
Termenele anuntate mai sus incep din momentul receptionarii comenzii. Acest drept de retractare se exerseaza fara penalizari cu exceptia costurilor de transport. 

Vestick.ro va face tot posibilul pentru a returna costurile cat mai repede posibil, cu respectul celor mentionate mai sus.

Vestick.ro nu îşi asumă răpunderea şi nu oferă garanţii pentru stickerele aplicate greşit.

 
7. Comanda, inscrierea si disponibilitatea
 
Puteti comanda produse pe www.vestick.ro , sau www.stickere.eu completand formularul de inscriere din sectiunea corespunzatoare de pe site. In urma inscrierii veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii dumneavoastra.
Onorarea tuturor comenzilor inregistrate pe www.vestick.ro va fi realizata in timpul cel mai scurt (de regula livram de doua ori se saptamana, lunea si joia ) . Nu ne asumam raspunderea pentru intarzieri in indeplinirea obligatiilor noastre care se datoreaza unor motive in afara controlului nostru. Daca nu putem sa va indeplinim cererea va vom anunta cit de curind posibil.
Comenzile se pot realiza si de catre peroanele care nu completeaza formularul de inscriere. Toate comenzile se pot face in limita stocurilor disponibile.
 
8. Modalitatile de plata
 
Pentru platile facute de pe teritoriul Romaniei va punem la dispozitie urmatoarele modalitati:  transfer bancar, mandat postal, corespondenta ramburs .
Pentru platile facute din afara Romaniei va punem la dispozitile urmatoarele modalitati: card online, transfer bancar .
            
                Plata prin Transfer Bancar
 
În cazul în care nu dispui de card de debit/credit sau cardul tau nu este acceptat pentru plata online, ai posibilitatea să platesti contravaloarea produsului prin transfer bancar.
Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci comanda ta va fi salvata iar pe adresa ta  de e-mail cu care ti-ai deschis cont vei primi instantaneu o factura pro-forma de la Vestick.ro , ce va contine sumarul comenzii dumneavoastra, inclusiv suma de plata.
Comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si va notificam prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii facturii proforme, in contul de mai jos:

Nume firma:    Goila O Adrian PFA , CUI  33072585

Cont lei  : RO16BRDE020SV58887450200 RON

In cazul necompletarii corecte si incomplete a datelor mentionate in factura, sumele transferate catre Vestick.ro nu vor putea intra in contul Vestick.ro fiind returnate Platitorului, astfel ca nu se va putea confirma comanda.

Comenzile salvate si neachitate in termen de 10 zile for fi automat sterse din sistemul de comenzi al Vestick.ro.

         
              Plata prin Corespondenta Ramburs
 
Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.vestik.ro, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

Timpul de livrare:

-3-4 zile de la confirmarea comenzii daca ati ales Posta Romana, este disponibila in orice localitate din Romania. Achitarea pretului se face ramburs la ridicarea coletului de catre client de la Oficiul Postal de care apartine

-48 ore curierat rapid ( Fancourier ) contravaloarea coletului si taxele de transport fiind achitate catre curier.

 
9. Livrarea produselor
 
Capacitatea noastra de livrare poate fi restrictionata sau impiedicata de conditii locale, neprevazute si independente de noi. Daca nu primiti comanda la termenul stabilit sau daca apare vreo problema privind livrarea, va rugam sa ne contactati pe adresa de email:  office@vestick.ro

sau la numerul de telefon: 0758 356086 


10. Link-uri la alte pagini de internet

 
Vestick.ro contine link-uri la alte pagini de internet care nu sunt sub controlul sau administrarea Goila O Adrian PFA . Aceste link-uri va sint oferite doar pentru a va ajuta si Goila O Adrian PFA. nu este raspunzator de continutul lor.
 
11. Forta majora
 
Nici dumneavoastra, nici Goila O Adrian PFA. nu vor fi facuti raspunzatori pentru incalcari ale acestor Conditii sau intirzieri sau nerespectarea obligatiilor in cazul cind acestea sint provocate de circumstante aflate in afara controlului nostru.
 
12. Litigii
 
Litigiile apãrute intre utilizatorii acestui site si Goila O Adrian PFA. vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
 
13. Reclamatii
 
Pentru orice reclamatii privitoare la produsele oferite de www.vestik.ro, vă rugăm să vă adresaţi către Goila O Adrian PFA pe office@Vestick.ro

sau

la numerele de telefon: 0758356086 
Acest site este in proprietatea si administrarea Goila O Adrian PFA  ,  cu sediul in str. Aprodul purice Nr 32 , Arad.