Cum se aplica un sticker decorativ?

Fiecare sticker decorativ este livrat pe un suport de folie adeziva de foarte buna calitate, acoperit de o folie de transfer pentru a va facilita aplicarea lui pe perete.  Atasat, veti gasi de asemenea, un document cu indicatiile si sfaturile pentru ca aplicarea lui sa fie o reusita deplina.  

Vestick.ro nu este responsabila pentru o aplicare defectuoasa a stickerului decorativ.

In acelasi timp, suntem la dispozitia dumneavoastra pentru intrebari la adresa de mail : office@vestick.ro sau telefonic 0758356086

Iata etapele pe care trebuie sa le urmati pentru o aplicare de succes a stickerului dumneavoastra de perete :

 

Pregatiti cu grija suprafata de aplicare

Stickerele decorative se lipesc cel mai bine pe suprafete netede, fara asperitati, curate si uscate (lasati vopseaua proaspat aplicata sa se usuce timp de 2 saptamani)

Atentie speciala pentru stickerele pentru intrerupatoare si prize!

Intrerupatoarele sau prizele trebuiesc demontate de pe perete inaintea aplicari acestora.

Recomandarea noastra este sa efectuati aplicarea acestor stickere sub supravegherea unui electrician autorizat !

 

Masurati, cantariti, evaluati si pana la urma decideti amplasamentul autocolantului pe perete.

Puteti chiar sa folositi un scotch cu un grad de aderenta nu prea puternic  (zidarii stiu despre ce e vorba) ca sa pozitionati provizoriu stickerul pe perete si apoi sa il repozitionati si re-repozitionati, pana cand cadeti de acord.

 Dezlipiti partea de hartie a stickerului

Pentru a pastra pozitia exacta pe care ati ales-o, va sfatuim sa lipiti partea superioara a stickerului pe perete si sa treceti cu palma peste folia de transfer pe care este lipit stickerul pentru a-l fixa provizoriu pe perete.

 Folositi cu incredere racleta din plastic sau un card

Odata dezlipit tot suportul din hartie si folia de transfer aplicata pe perete de o maniera provizorie, treceti cu incredere racleta din plastic (daca nu aveti, puteti folosi o cartela, un card, orice obiect din plastic rigid) cu care frecati suprafata stickerului ca sa se lipeasca bine de perete.

 Dezlipiti Folia de trasfer

Cand ati acoperit toata suprafata cu racleta, puteti sa incepeti sa retrageti folia de transfer. Cu grija si rabdare intrucat in cazul modelelor cu curbe fine este posibil ca stickerul de perete sa ramana prins pe folia de transfer. Continuati pana cand ati retras toata folia de transfer si va ramane stickerul in toata splendoarea lui.

Puteti vizualiza videoclipurile de mai jos daca doriti mai multe detalii.

 

Spor la decorat !