Despre noi

Vestick este o echipa din Arad care isi propune sa va ajute sa reinnoiti cu regularitate decorarea interiorului casei dumneavoastra asa cum va doriti.

Fiecare model de sticker decortiv, ales pe gustul dumneavoastra, are ca scop sa va ajute sa afirmati personalitatea proprie interiorului dumneavoastra.

Stickerele subliniaza universul decorativ pe care l-ati gandit punand in valoare o camera, imbracand un perete, completand mobilierul.

Acest concept nou pe piata Romaneasca evidentiaza dorinta de a scoate din banal locul in care va petreceti cea mai mare partea a zilei.

Extrem de usor de aplicat si cu modele foarte diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si culorile, stickerele sunt elementele de decoratiune interioara de ultima moda.

Vestick s-a nascut din pasiunea pentru forme si pentru culori ale creatorilor sa, obisnuiti sa caute solutii estetice si design-uri inovante pentru decorarea interiorului, acestia au dorit sa combine o productie de calitate artizanala cu un serviciu reactiv, cu respectul clientului intr-o structura in care know-how-ul si satisfactia clientului sunt prioritare. Fiecare sticker este fabricat la comanda, individual.

Pentru o calitate sporita, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual. Fabricarea si expedierea sunt efectuate in termen de 24 - 48 de ore pentru ca sa puteti beneficia de stickerul comandat in cel mai scurt timp posibil.

Nivelul calitatii se regaseste si in serviciul client : un numar de telefon va este pus la dispozitie pentru orice informatie suplimentara : 0758356086 sau un email office@vestick.ro.

Fiecare concept de sticker a fost ales cu grija cu scopul de a propune o alternativa decorativa care sa corespunda perfect cu centrele dumneavoastra de interes 'natura, urban, animale, evenimente...) si care sa se potriveasca ca o manusa interiorului dumneavoastra fie ca este vorba despre un apartament, o casa sau un birou.

Diversitatea colectiei trebuie astfel sa raspunda fiecarei idei si sa ii corespunda. In cazul in care nu gasiti dimensiunile care sa va corespunda sau daca doriti un design "custom" putem realiza fiecare model la dimensiunile pe care le doriti, este de ajuns sa ne contactati. 

Toate stickerele sunt livrate insotite de instructiunile de aplicare. Pentru o mai buna calitate, stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marca recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si finetea materialelor. Acest material permite o aderenta excelenta pe tipuri de suport variate.

Pentru mai multe informatii privind pregatirea peretelui sau a suportului pe care veti aplica stickerul, va rugam sa consultati rubrica "informatii utile". Pentru ca stickerul sa fie usor de aplicat si de dezlipit, sau cand doriti sa modificati decorarea interiorului sau sa va mutati, vinyl-ul pe care il folosim a fost special ales pentru a putea fi indepartat fara sa se zgarie sau sa se strice suprafata pe care a fost aplicat (daca, evident, aceasta suprafata a fost in stare buna inca de la aplicarea stickerului)

Echipa Vestick.ro Arad